Klant aan het woord: Hoe Felixwerkt voor Marfo BV

Marfo BV is sinds 11 december 2015 aangesloten bij Felixwerkt. Inmiddels heeft HR Manager Claudia Tersteeg een secretaresse en klantcontact medewerker via het inleenplatform aangevraagd. Claudia is zelf werkzaam geweest bij een uitzendbureau en juicht vernieuwing in de branche toe. 

Het bedrijf

Marfo BV produceert sinds 1971 maaltijden voor vliegmaatschappijen, zorginstellingen en andere grote schaal klanten. Het bedrijf heeft een sterke reputatie in de branche en onderscheidt zich door op maat gesneden voedingsoplossingen. Deze worden samengesteld in samenwerking met prestigieuze chef-koks. Er werken 230 vaste medewerkers en Marfo zet uitzendkrachten in vanuit een grote flexpool op onder meer de afdelingen Assemblage en Proceskeuken. De uitzendkrachten worden geworven, geselecteerd, ingepland en aangestuurd door in-house uitzendbureau In Person.

Ongevraagd contact

Marfo is continu op zoek naar mensen met een passie voor lekker en verantwoord eten. Het bedrijf kent verschillende dynamische afdelingen en heeft daarmee een grote diversiteit aan uitdagende functies. Acquisitie door uitzendbureaus wordt door HR niet op prijs gesteld. Het veelvuldige ongevraagde contact wordt als storend ervaren. Mede daarom kiest Marfo ervoor om op de vacaturesite te verwijzen naar de onafhankelijke inleenportal: www.felixwerkt.nl. Wat zijn meer redenen om Felixwerkt in te zetten?

HR Manager aan het woord

Na een persoonlijk evaluatiegesprek met HR Manager Claudia Tersteeg antwoord ze per email op de vraag wat Felix voor Marfo oplost: “Door tijdelijke vacatures in de lokale uitzendmarkt te plaatsen via Felix Werkt, wordt ons veel werk uit handen genomen. Het contact met diverse uitzendbureaus neemt anders veel tijd in beslag. Het kennis maken met contactpersonen, meer uitleg geven over de vacature en het geven van een persoonlijke terugkoppeling op alle voorgestelde kandidaten is allemaal erg tijdrovend. Wanneer het gaat om een tijdelijke vacature waarbij je gewoon snel ondersteuning wilt hebben, zijn deze zaken ook van ondergeschikt belang. Je wilt daar als opdrachtgever ook niet veel tijd aan besteden. Door te werven via Felix Werkt, ga je terug naar de kern. Op een snelle en efficiënte manier ondersteuning vinden tegen een aantrekkelijk tarief.”